Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı Haberler

PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

PÜTÜRGE MALATYA

Bilindiği üzere ; İdaremiz ile Belediye Başkanlığınız işbirliği çerçevesinde ,ön talep toplama yöntemiyle ,Pütürge Ağalar Mahallesi ve Pazarcık Mahallesi Toplu Konut Projeleri geliştirilmiştir.

Adı geçen proje kapsamında inşa edilen 305 adet konut için 224 adet başvuru alınmış ve 224 adet konut alıcısı için 19 Haziran 2018 tarihinde "Konut Belirleme Kurası "çekilmiştir.

Söz konusu ntaşınmazlara ilişkin olarak,satışa aracılık eden T.C .Ziraat Bankası A.Ş. Pütürge Subesi  İstanbul Fatih Şubesinde yazımız eki satış talimatı doğrultusunda ,224 adet hak sahibi ile 09-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede , Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalama işlemleri ile ilgili olarak ,hak sahiplerine gerekli bilgilerin verilmesi hususnda ,

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

NOT :TOKİ Kurasında daire alan üyelerimize bilgilendirme msjı gönderilecektir.: