Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı

PÜTÜRGE BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA

PÜTÜRGE MALATYA

Bilindiği üzere ;İdaremiz ile Belediye Başkanlığınız işbirliği çerçevesinde ,ön talep toplama yöntemiyle ,Pütürge Ağalar Mahallesi ve Pazarcık Mahallesi Toplu Konut Projeleri geliştirilmiştir.

Adı geçen proje kapsamında inşa edilen 305 adet konut için 224 adet başvuru alınmış ve 224 adet konut alıcısı için 19 Haziran 2018 tarihinde " Konut Belirleme Kurası "çekilmiştir.

Söz konusu taşınmazlara ilişkin olarak ,satışa aracılık eden T.C Ziraat Bankası A.Ş .Pütürge Şubesi  İstanbul Fatih Şubesinde yazımız eki satış talimatı doğrultusunda ,224 adet hak sahibi ile 09-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede ,Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalama işlemleri ile ilgili olarak ,hak sahiplerine gerekli bilgilerin verilmesi hususunda ,

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim .

NOT: TOKI Kurasında daire üyelerimize  bilgilendirme msjı gönderilecektir.