HÜKÜMET KONAĞI ,MESİRE ALANI,ŞEHİT ENGİN TİLBEÇ PARKI VE ŞAKKUŞAĞI DERNEĞİ PÜTÜRGE TEMSİLCİLİĞİ BÜROSUNUN AÇILIŞ TÖRENLERİNDEN KARELER. Haberler

İLÇEMİZ TAŞBAŞI MAHALLESİNDE YAPILAN YENİ HÜKÜMET KONAĞIMIZ TAMAMLANMIŞTIR.HİZMETE AÇILMIŞTIR. HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.İLÇEMİZ TAŞBAŞI MAHALLESİ AÇMA MEVKİYİNDEKİ SULAMA GÖLETİNİN ETRAFINA ÇOK GÜZEL BİR MESİRE ALANI YAPIMINI TAMAMLADIK VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK HAYIRLI UĞURLU OLSUN. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNDEN ENGİN TİLBEÇ ANISINA  iLÇEMİZ KONUTLAR MEVKİYİNDE BİR ADET PARK YAPIMINI TAMAMLADIK HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇTIK.İSTANBULDA FAALİYET GÖSTEREN ŞAKKUŞAĞI DERNEĞİ ŞUBESİNİN PÜTÜRGE İLÇEMİZDE AÇILMASI İLE BİR İLKİ GERCEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP ,ŞUBENİN AÇILIŞINI GERCEKLEŞTİRDİK . HAYIRLI UĞURLU OLSUN.