Bakan Tüfenkci'den Pütürge'ye Hastane Müjdesi

Pütürge Devlet Hastanesini Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası haline getiriliyor.

Bakan Tüfenkci'den Pütürge'ye Hastane Müjdesi Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci , Pütürge'lilere Bir müjde vererek Pütürge Devlet Hastanesini Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası haline getirdiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor ve MASTÖB İftar Programına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ,  önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Bülent Tüfenkci İftar Programına katılan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'a  Pütürge Devlet Hastanesini Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası haline getirdiklerini  müjdesini verdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci , Sağlık Bakanı Recep Akdağ'la görüştüklerini ve  Pütürge'nin hastane sorununu çözdüklerini söyledi.

Bakan Tüfenkci konuşmasında Pütürgelilere de müjde vererek, Pütürge Devlet Hastanesindeki doktor sorununu çözmek için Pütürge Devlet Hastanesini Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası haline getirdiklerini söyledi. Tüfenkci, “Pütürge Belediye Başkanımız ve Pütürgeliler, Pütürge Devlet Hastanesinde doktor yokluğundan ve hizmet azlığından şikayet ediyorlardı. Şimdi yaptığımız düzenlemeyle Pütürge Devlet Hastanesini Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası haline getirdik. Artık Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan doktorlarımız da orada görev yapabilecekler ve buradaki döner sermayeden alacaklar. Eskiden uzman doktorlar döner sermaye yok diye Pütürge’ya gitmiyorlardı. Şimdi biz bu sorunu çözdük, Malatyamıza ve Pütürgemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.