Başkan Mehmet Polat'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Polat'ın Ramazan Bayramı Mesajı Haberler

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi ;

Bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu ifade ederek, Ramazan Bayramı'na huzur ve güven içinde ulaşmanın sevincini yaşadık.

Başkan Mehmet Polat Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Tüm Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramında, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Ramazan Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum”