Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Arapgir'i Ziyaret Etti

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Arapgir Belediyesi'nin Ev Sahipliğinde Yapılan Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu toplantısına katıldı.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Arapgir'i Ziyaret Etti Haberler

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ve Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş Arapgir İlçesini ziyaret etti.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ve Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş’ı Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu karşıladı.

Heyet ziyaret kapsamında ilk olarak Millet Han'da devam eden ve ev sahipliğini Arapgir Belediyesi'nin yaptığı Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıdan sonra, ilçede yapımı devam eden projeler hakkında istişare yapıldı.

Daha sonra heyet İpekçi Sokak’tan başlayan ve konaklarla devam eden güzergâhı gezdi.

Asım Külah sergi evinin ziyareti esnasında renkli anlar yaşandı. Halk Eğitim Merkezi kursları ve burada kursiyerler tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan heyet, daha sonra Eskişehir Vadisindeki tarihi, doğal ve turistik yerleri gezdi. Heyet Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu tarafından verilen iftar yemeğinin ardından gece saatlerinde ilçeden ayrıldı.