Başkan Mehmet Polat'ın Mübarek Ramazan Ayı Mesajı

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Ramazan ayının gelmesi dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Polat'ın Mübarek Ramazan Ayı Mesajı Haberler

Tüm İslam âleminin Ramazan Ayını kutlayan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat,  mesajında “ İslam Aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını tekrar idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Bu ayda her zamankinden fazla olarak düşkün ve muhtaçlara yardım eli uzatılmalı çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır.

Başkan Mehmet Polat, Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum “ Dedi