Başkan Mehmet Polat Pütürge Referandumun'da Rekor Kıracak

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ; Pütürge 16 Nisan Referandumun da verecekleri EVET Oyu İle Rekor Kıracaktır.

Başkan Mehmet Polat Pütürge Referandumun'da Rekor Kıracak Haberler

Pütürge EVET Diyor Mitinginde konuşan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ; Pütürge’li hemşerilerim  hizmetin ve övgünün  her zaman en büyüğüne layıktır.

Başkan Polat Konuşmasına şöyle devam etti ; Biz Tünel yapacağız , baraj yapacağız dediğimizde dalga geçtiler. TOKİ’yi getireceğiz dedik inanmadılar. Alt yapıyı tamamen bitireceğimiz dediğimizde bize inanmadılar. İlçeyi bu mahsur durumdan , çıkmaz durumdan kurtaracağız dediğimizde gene bize inanmadılar. Ama elhamdülillah Hükümetimizin  , bakanımızın , genel başkan yardımcımızın,  milletvekillerimiz ve büyükşehir belediye   başkanım sayesinde görüyorsunuz bütün projeler yürümektedir. 6 Ay gibi rekor bir sürede alt yapısı bitmiştir Pütürge’nin. İçme suyu kanalizasyon ve sulama suyu da bu arterden geçmiş olup bitmiştir. Ayrıca 200 km yakın asfalt yapılmıştır . Köprüler yaptık. 10 tane köprü yapıldı. TOKİ’miz başlamıştır alt yapısı bitti TOKİ’nin  üst yapısına başlıyoruz. Bu işler ciddi işlerdir. bu ciddi bir ekip ciddi bir kaynak işidir. Ayrıca bu işler sevda işi gönül işidir.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat  , Şu anda da Türkiye ciddi bir değişim ve dönüşüm yapmak istiyor. Ne yapmak işitiyor. Parlamenter sistem 94 yıldır var. Ama bize bu sistem uymadı.  Başkalarına  bu sistem uyabilir. Ancak bu sistem bize  kandan göz yaşından başka bir şey getirmedi. 6 ayda 8 ayda 10 ayda hükümetler kurulup hükümetler yıkılıyordu.  Artık bu sistemi tarihin çöplüğüne atmalıyız. 16 Nisanda sandıktan EVET çıkartmalıyız. Pütürge halkı rekor kırmalı ilçeler arasında birinci olmalı.  Daha önce Sincik bu rekoru kırdı sıra şimdi Pütürge’mizde İnşallah 16 Nisan’da bunu sandıklarda EVET oyu kullanarak göstereceğiz.

16 Nisan’a kadar çok çalışmamız lazım. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katmış bu çürümüş sistemi değiştirmek için uğraşıyor. Ülkede bir değişim yapmak istiyor. Bunu daha önce hemşerimiz Rahmetli Turgut Özal yapmıştı kendisini rahmetle anıyoruz. Özal Ülkenin ufkunu vizyonunu değiştirdi. Zihinsel bir devrim yaptı. İnşallah 16 Nisan’da bu devrimin değişimin önü daha da açılacaktır.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat  ; Ben bu vesile ile burayı hınca hınç dolduran siz değerli hemşerilerim Pütürge halkına ,  Pütürge Teşkilatıma , Mitinge katılan   muhtarlarımıza  ve STK Temsilcilerine  Pütürge Büyük EVET Mitingine katılarak Pütürge'ye yakışan görkemli mitingi gerçekleşmesine vesile olmuşlardır.
Bu gün buraya katkılarınızdan ve katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım . 16 Nisan da aynı duyarlılığı göstereceğinizi temenni ederim.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat   Miting sonrası Mitinge katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’ye Pütürge’ye ve Malatya’ya verdikleri desteklerden dolayı Plaket ve Çeşitli hediyeler taktim etti.