Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat , Türk Polis teşkilatının 172’nci Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Polat  “Türk Polis Teşkilatımızın 172’nci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlarım” Haberler

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat  yayımladığı mesajında  “Polis Teşkilatımızın Değerli Mensupları, kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümünü içinde bulunduğumuz “Polis Haftası”nı kutluyorum.

Ülkemizin ve milletimizin huzur - güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir.

Polat ,  10 Nisan 1845 tarihinden bu güne kadar Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini sağlama, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmaktadır.

Polisimiz, toplumun huzurunu bozacak her türlü düşüncenin karşısında, yıkılmaz bir kale olarak durmaktadır. Bu konumuyla dosta güven, düşmanlara korku vermektedir. Bu kutsal görevi yerine getiren polislerimiz, her türlü koşulda bizlerin huzurunu sağlamaya yeminlidir. Kendi yaşantısından özveride bulunma pahasına da olsa yurttaşların huzurunu sağlamak, onlar için en önemli görevdir.

Bu uğurda gerektiğinde canını bile ortaya koymaktan çekinmez.. Polisimiz için, ulusumuz ve Cumhuriyetimiz uğruna, çok değer verdiği şehitlik mertebesine ulaşmak, en büyük onurdur.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ,Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda eden tüm Emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına sabır diler, gazilerimize şükranlarımı sunar, emeklilerimize ve tüm teşkilatımıza esenlikler dilerim” ifadelerine yer verdi.