PÜTÜRGE BAL FESTİVALİMİZ

PÜTÜRGE BAL FESTİVALİMİZ Haberler

Pütürge İlçemizde görkemli açılış temel atma ve bal festivali törenleri yapıldı.
Mezbahane ,belediye binası,Parklar ve kafe açılışı otobüs terminalı temel atma bal festivali törenlerine vali yardımcısı ,Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Pütürge Kaymakamımız Erkan Savar İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Pütürge Belediye Başkanımız Mehmet Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Batalgazi blediye baş.yardıcısı,Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, tümsiat baş.murat gümüş kimyacılar Odası baş alimurat tutar STK.başkanları ve bazı daire başkanları,müdürler, muhtarlar halkımız katıldılar.esenler belediyemize büyükşehir belediyemize Dap başkanlığına katkısı olan herkese şahsım ve halkımız adına teşekkür eder saygılar sunarız.halkımıza hayırlı olsun.