Pütürge Belediye Başkanı Polat "Yeni Sisteme İhtiyaç Var"

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, 16 Nisan’da Anayasa değişikliğine ilişkin yapılacak olan referandum süreci ile ilgili “Şu an uygulanan anayasaya bakıldığında yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğu aşikar” dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Polat Haberler

GENÇ ASKON’dan Başkan Mehmet Polat’a Başarı Plaketi

GENÇ ASKON Malatya Şubesi  , Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat’a Çalışma ve Hizmetlerinden Dolayı Başarı Plaketi Verdi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat , ( ASKON )  Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Malatya Şubesi Tecrübe Aktarma Programının Konuğu Oldu.

Başkan Mehmet Polat ASKON  Malatya Şubesi’nin davetine katılarak, ASKON’lu Genç İş Adamlarına  iş dünyası ve siyaset alanlarındaki konularla ilgili bilgi ve birikimini aktararak gençlerle sohbet etti.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ,  Siyasi kimliğinin haricinde gençlere İş Adamı olarak ticari hayatında ki başarılarını , ticari hayatın kazanımlarını ve zorluklarını kendi hayatından kesitlerle ve edindiği tecrübeleri paylaşarak , gençlerin özellikle iş alanında doğru zamanda doğru yerde ve doğru kararlar vererek hareket etmeleri gerekliliğinin önemi ve İş alanında her zaman krizleri iyi yöneten iş adamlarının krizi fırsata çevirerek başarılı ve kazançlı çıktıklarının altını çizdi.  Başkan Polat daha sonra İş Adamlığı kimliğinin yanı sıra Siyasi Kimliğinin olduğunu vurgulayarak Siyasi hayatının nasıl başladığını ve şu an bir siyasi kimlik olarak neler yaptığını özellikle  Pütürge Belediye Başkanı olarak yaptığı icraatları gençlerle paylaştı.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat  ayrıca GENÇ ASKON Malatya Şube Başkanı Emre Kuzu , Başkan Yardımcısı Ahmet Akyüz  , Yönetimi ve Üyelerine teşekkür eder, verdikleri kıymetli plaketlerinden dolayı saygı sevgilerimi sunarım dedi.

GENÇ ASKON Malatya Şube Başkanı Emre Kuzu ise konuşmasında Başarılı ve Çalışkan Başkanımız Mehmet Polat'a bu nazik ziyareti ve bilgi ve birikimini biz gençlerle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizim Örnek aldığımız bir Değerdir. Sayın Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diler Şahsım ve yönetimim olarak kendilerine çok teşekkür ederim.

GENÇ ASKON Malatya Şube Başkan ve Yönetimi daha sonra Pütürge’nin çalışkan ve Başarılı Belediye Başkanı Mehmet Polat’a  Pütürge’ye Malatya Siyasetine vermiş oldukları hizmetten dolayı Başarı Plaketi verdi.